CatanMunkatársainknak minden hónapban szervezünk játékdélutánokat, mely sokszor késő éjszakáig tartanak. Fontosnak tartom, hogy a munkatársak a munkaidő után tudjanak együtt szórakozni, beszélgetni és jobban megismerjék egymást. Ilyenkor a hölgyek készítenek süteményeket, rágcsálnivalókat, az urak pedig az italokról gondoskodnak.

A csapat kedvenc játéka a Catan telepesei. Az alapjáték mellett a többi kiegészítővel is szívesen játszunk. Az alábbi kiegészítő játékokra gondolok: Catan: Seafarers; Catan: Cities and Knights; Catan: Traders & Barbarians; Catan: Explorers & Pirates. Ilyenkor a külön csapatok alakulnak, hogy mindenki a neki legjobban tetsző játékkal tudjon játszani.

 

Csapatunk nagyon szereti még az Activity típusú játékokat. Az alapjáték mellett szoktuk úgy is játszani, hogy csak 60 másodperc áll rendelkezésre, hogy az illető lerajzolja, elmutogassa, elmondja a kihúzott kifejezést.

Az egyik kolleganőnk továbbfejlesztette a játékot, saját használatra, fogászati fogalmak kerültek a cédulákra.  pl. amalgám tömés, fogszabályzó stb. A fogtechnikusok fejéből pedig az az ötlet pattant ki, hogy mi lenne, ha a rajzolás helyett gyurmából kellene megformázni az adott feladatot. Mondanom sem kell, hogy ezt a versenyt a fogtechnikusok nyerték meg, hiszen nekik átlagon felüli érzékük van az apró dolgok megmintázáshoz.

Ha versenyt rendezünk, akkor az adott szakterületekből álló csoportok mérik össze egymással erejüket, ügyességüket. Ezeket a versenyeket a bajnokságokhoz hasonlóan szervezzük meg. Egy versenyévad 10 alkalomból áll. Az alábbi csapatok küzdenek egymással: fogorvosok, fogtechnikusok, asszisztensek, menedzsment, recepciósok. Minden alkalommal a nyertes csapat kapja a legtöbb pont a 2. és 3. helyezett egyre kevesebbet. A 10 alakom végén a legtöbb pontot szerzett csapat nyeri meg a mi kis házi Activity bajnokságunkat. A nyertes csapat nyereményprogramok közül választhat, pl.: kalandtúra a hegyekben, vitorlázás a Balatonon, paint-ball , vezetéstechnikai nap stb. A választható nyeremények minden évben változnak , elsősorban a munkatársaink igényeit, vágyait szeretnénk kielégíteni és ez az alkalom remek csapatépítési lehetőség is.

A 2013-as évben a fogtechnikusok nyerték meg a versenyt és  paint-ballozni mentek egy közeli laktanyába.