Nagyon fontosnak tartom, hogy munkatársainknak egy hosszú nap végén legyen idejük és lehetőségük kikapcsolódni. Az egészség megőrzése mellett a lelki egészség is nagyon fontos. Akinek a lelki dolgai is rendben vannak, sokkal jobb munkaerő, szívesebben jár be dolgozni és nem utolsó sorban ezt sugározza is magából. Ez különösen fontos, hiszen a mi szakmánk olyan, amitől alapvetően mindenki fél egy kicsit. Belegondolni is rossz, hogy milyen lenne, ha egy morcos, komor, rosszkedvű fogorvos kezelné az amúgy is félős beteget.

Ennek érdekében minden munkatársunk számára adott a lehetőség, hogy ingyenesen sportolhassanak egy közeli sportcentrumban. Itt szakemberek segítségével kipróbálhatják a sportágakat és a továbbiakban a nekik tetszőt rendszeresen végezhetik is.

A hölgyek körében nagy népszerűségnek örvend a zumba, a spinning, a jóga, a salsa, az aerobic. Férfi kollegáim előszeretettel látogatják a férfiasabb sportágakat: capoeira,TRX edzés, box. Gyakran szerveződnek munkatársainkból kisebb-nagyobb csoportok és olyan sportágakat próbálnak ki, melyeket jellemzően többen kell végezni. Ilyen sportágak a tenisz, squash, teremfoci, röplabda, kosárlabda, tollaslabda, floorball.

Jómagam legutóbb a floorballt próbáltam ki. Ez egy kicsit olyan, mint a szárazföldi jégkorong. Kézilabda pályán kell játszani, mindenki kezében ütő van és egy lyukacsos labdát kell a kapuba juttatni. Hihetetlen élvezetes sport és jól el lehet fáradni benne.