A mindennapi munka megterhelő az emberi szervezet számára. Munkatársaink sokat állnak, ülnek és ez sokszor azzal jár, hogy bizonyos testrészekre nagyobb nyomás nehezedik és elkezd fájni.

Különböző  tanulmányok azt mutatják, hogy az agy csupán néhány perc elteltével elkezd feltöltődni. És a megfelelő érintéstől a fáradt izmok azonnal felfrissültnek érződnek. Ebből nagyon sok haszon származhat, hiszen a kipihent dolgozók ellazultak és készen állnak a munkavégzésre.  A masszázs ezenfelül jó hangulatot is biztosít számukra, és ez különösen előnyös, hiszen ügyfelekkel foglalkoznak. Azt gondolom, nagyon fontos, hogy az itt dolgozók érezzék, hogy törődnek velük és fontosak és megbecsüljük a munkájukat.

Legtöbben az irodai masszást választják, hiszen gyakorlatilag bárhol elvégezhető és nincs eszköz vagy nagy helyigénye. Nálunk az egyik irodai szobában alakítottunk ki erre lehetőséget.

Az irodai  masszázs teljes öltözetben történik olaj és krém használata nélkül. Időtartamát illetően 15-30 percesek a kezelések, nem hosszabb egy kávé- vagy cigarettaszünetnél. 

A masszázs magában foglalja a fej, nyak, váll, kar, kéz, hát és a derék kezelését. Az irodamasszázs során vérellátást és keringést javító svéd- és gyógymasszázs technikákat alkalmaznak. Lehetőség van fejmasszázsra is, mellyel hatékonyan lehet csökkenteni a fejfájást, illetve el is lehet mulasztani.

A masszázs ideje alatt relaxációs zene szól, és aromás füstölővel segítik a teljes kikapcsolódást a masszőrök.