Ingyenes fogászati kezelést biztosítunk nem csak a klinika dolgozói, hanem a közvetlen hozzátartozók számára is. Mit is jelent ez? Munkatársaink, házastársaik, szüleik és gyermekeik fogászati kezeléséért nem kérünk díjat. Bár az anyagköltséget nekik is meg kell téríteniük, de a rendszeres fogászati ellenőrzés, az így kialakuló odafigyelés, gondos ápolás már magában sokat javít a fogazat állapotán.

Magyarországon az emberek fogainak állapota sajnos siralmas. Ennek sok oka lehet egy korábbi rossz élmény a fogorvosnál, állami támogatás hiánya stb.. és ez gyakran oda vezethet, hogy már a tinédzsereknek is nagyon rosszak illetve hiányoznak a fogaik.

Több okból is fontosnak tartom, hogy az itt dolgozók részesüljenek az anyagköltségi fogászatban:

  1. Az itt dolgozók úgy érzik, hogy törődnek velük és családtagjaikkal.
  2. Magas színvonalú ellátást, modern technológiát tudnak igénybe venni.
  3. Sikerül javítani a magyar lakosság fogászati állapotát.
  4. Olyan technikák megismertetése, mellyel a későbbi fogászati kezelések sikerének alapja. Pl. az egyik adminisztrátorunk 3 éves kisfiának csúnyán letört a foga. Elhozta hozzánk és a doktornéni játékosan megvizsgálta a beteget. Ami, azért fontos, mert így nem alakul ki a félelem a fogorvosok iránt. Sajnos valószínűleg ez a játékosság egy normál rendelőben nem történhetett volna meg.
  5. A marketing és reklámhatás sem elhanyagolható. Azt hiszem, nem kell mondani, hogy egy fogászati klinikán kötelező a „tökéletes mosoly.”
  6. A társadalmi különbségek kiegyenlítése, mert nálunk egy takarítónő kisfia is ugyanolyan fontos és ugyanolyan kezelésben részesül, mint a fogorvos kisfia.