Az nagyon fontos számunkra, hogy a munkatársaink jól érezzék magukat a munkahelyükön, de az is fontos, hogy a családtagjaik is elégedettek legyenek a munkakörülményekkel. Hiszen ha a kisgyerekek ezt a példát látják, hogy anya szívesen megy dolgozni, akkor majd az ő munkához való hozzáállása is jobb lehet.

A munkatársak mellett tehát fontos a család is: minden évben szervezünk családi napot, ahova minden dolgozónkat várjuk különféle programokkal.

2013-ban intézményünkben szerveztük meg ezt a családi napot. Ilyenkor a családtagok megismerhetik azt a munkahelyet, ahol  kollegánk a mindenapjait tölti. A gyerekek főleg nagyon kíváncsiak, hogy anya, apa hova megy dolgozni. Hogyan néz ki a munkahelye. Ki a főnöke. Ki az a bácsi, néni akit szokott otthon emlegetni.

Az épülettel történő ismerkedés után kezdetét vette egy családi vetélkedő, ahol a családok csapatokat alkotva különféle területeken, vicces feladatokkal mérték össze erejüket. Próbáltunk olyan feladatokat is becsempészni ami a fogászathoz tartozik egy kicsit. Például ki tudja leggyorsabb, legtökéletesebben megmosni a makett fog  fogait, Volt olyan feladat is, hogy az egyik csapat képviselte a fogakat a másik a fogorvosakat. Melyik volt ez erősebb? Sikerült-e a fogorvosok csapatának kihúznia a fogakat.

2013-ban a családi vetélkedőt a  Horváth család nyerte. Jutalmuk egy Tropicarium belépő volt